Tiedote jäsenmaksuista

21.12.2022

Kaikki jäsenyhdistykset maksavat vuoden 2023 jäsenmaksunsa suoraan Kennelliitolle

Kennelliitto perii vuodesta 2023 alkaen kaikkien jäsenyhdistystensä jäsenmaksut suoraan yhdistyksiltä. Jotta jäsenmaksulaskut löytävät tiensä oikeaan osoitteeseen, kehotamme varmistamaan, että yhdistyksen yhteystiedot ovat ajan tasalla Omakoira-palvelussa. 

Yhdistyksen, joka järjestää Kennelliiton alaisia kokeita, kilpailuita, testejä tai koiranäyttelyitä, on oltava Kennelliiton jäsen. Jäsenyys säilyy, kun jäsenmaksu maksetaan vuosittain.

Kennelliiton valtuusto on päättänyt 29.5.2022, että ne jäsenyhdistykset, jotka ovat kennelpiirien jäseniä (rotuyhdistykset, rotukerhot ja harrastusyhdistykset), eivät enää maksa Kennelliiton jäsenmaksujaan kennelpiireille, vaan suoraan Kennelliitolle.

Jotta Kennelliitto voi ohjata jäsenmaksulaskut suoraan jäsenyhdistyksilleen, kehotamme huolehtimaan tammikuun 2023 loppuun mennessä siitä, että yhdistyksen yhteystiedot ovat ajan tasalla Omakoira-palvelussa. Vaihtoehtoisesti yhteystietojen päivitykset voi lähettää Kennelliittoon täyttämällä toimintailmoituslomakkeen, ja lähettämällä sen täytettynä ja allekirjoitettuna joko pdf-muodossa tai kuvaliitteenä (jpg tai png) sähköpostilla osoitteeseen yhdistykset@kennelliitto.fi.

Kennelliiton jäsenmaksun määräpäivä riippuu siitä, milloin yhdistys on liittynyt Kennelliiton jäseneksi. Tämän tiedon  voi tarkistaa Omakoira-palvelun kautta.

Kennelliiton jäsenmaksua ei voi maksaa Omakoira-palvelussa, vaan se maksetaan laskulla. Jäsenyhdistyksen jäsenmaksu on 40 euroa vuonna 2023.

Uusimmat artikkelit

KARHUNHAUKUTUSLUPA 2023

KARHUNHAUKUTUSLUPA 2023

Suomen riistakeskus on myöntänyt aiempien vuosien tavoin useille toimijoille metsästyslain 52 §:n 3 momentin mukaisen poikkeusluvan, jonka perusteella voidaan järjestää karhunhaukun taipumuskoe ja kouluttaa koiraa karhun kanssa työskentelyyn.